Mišel Fajfer promijenila frizuru i iznenadila fanove - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mišel Fajfer promijenila frizuru i iznenadila fanove

Jedan od zaštitnih znakova Mišel Fajfer sigurno je plava kosa koju je kroz decenije glumačke karijere diskretno mijenjala, samo bi je ponekad prošarala svjetlosmeđim pramenovima.

Upravo zato, njeni fanovi ostali su iznenađeni kada je na svom profilu glumica objavila fotografiju sa sasvim drugačijim imidžem, prenosi B92.

Vatrenocrvena boja kose i popularne “zavjesa šiške” uz jarkocrveni ruž stvarno je prizor kakvom se ne bi nadali od Mišel. Ali, 62- godišnja glumica je, kako ne bi bilo zabune, ipak objasnila o čemu se radi.

”Postajem Fransis Prajs. Šminku mi je radila Vali O’Rajli, a frizuru Kerol Heming”, navela je glumica ispod objavljenje fotografije.

Zapravo se radi o novom filmu, komediji “French Exit” u režiji Azazela Jakobsa, a koja je snimljena prema istoimenom romanu Patrika deVita, koji je takođe napisao i scenario. 

Mišel Fajfer ćemo gledati u ulozi pripadnice visokog njujorškog društva sa Menhetna koja je odlučila da se preseli sa sinom u Pariz. Premijera filma je trebalo da se dogodi u oktobru ove godine, ali je zbog pandemije zakazana za februar 2021. godine.

Kritičari se već slažu kako će to biti jedna od upečatljivijih uloga poznate glumice koja će na publiku ostaviti snažan utisak lika.

Njeni pratoci na Instagramu istakli su da Mišel Fajfer izgleda upravo onako kako su zamišljali dok su čitali djelo prema kom se snima film, a nisu propustili da komentarišu i sjajan izgled glumice koja se zagazila u sedmu deceniju života.

Glumica koja je u jednom od intervjua stranim medijima priznala da je o svom izgledu ozbiljnije počela da brine tek nakon 40. godine u braku je sa Dejvidom I. Kelijem od 1993. godine. Njen suprug je mnogima poznat kao tvorac serija “Eli MekBil”, a adaptirao je i “Velike male laži” iz istoimenog romana LiEn Moriarti.

Danas objavljeno

Paparazzo fotke otkrile pravo lice Kendall Jenner, najplaćenije manekenke na svijetu

Vanja A

Ljekar zabranio kraljici da pije alkohol

Vanja A

Ko je glumica iz serije „Squid Game“ o kojoj priča cijeli svijet?

Vanja A

Ostavite komentar