Mišel Fajfer otkrila tajnu svoje mladolikosti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mišel Fajfer otkrila tajnu svoje mladolikosti

Glumica Mišel Fajfer dobila je priliku da preko videopoziva odradi intervju sa voditeljkom Lorejn Keli, a osim o svom novom filmu “French Exit”, govorila je i o nekim privatnim stvarima, naročito svom izgledu.

Za nju vreme kao da je odavno stalo, jer 62-godišnja holivudska zvezda Mišel Fajfer još uvek je jedna od najlepših žena sveta. Gostujući preko videopoziva u emisiji “Lorraine”, istoimene voditeljke Lorejn Keli, Mišel Fajfer još jednom je morala da se dotakne večne teme, svog izgleda i činjenice da ne stari.

“Držim se onoga što niko zapravo ne želi da čuje. Jedem zdravo, vežbam, spavam. Uvek tražimo tu neku malu tajnu, način da varamo, ali to ne postoji. Kad ne radim tada samoj sebi dopustim da se opustim, tada se ne hranim zdravo i popijem previše vina, nisam pred kamerama i tada izgledam tačno kako izgledam. To je velika tajna, da nema tajne”, rekla je Fajfer.

U svom novom filmu “French Exit” Fajfer glumi Frensiz Prajs, udovicu koja se seli u Pariz sa sinom i mačkom, a mačka je zapravo reinkarnacija njenog pokojnog supruga.

Govoreći o toj ulozi, Mišel je rekla:

“Ona je poprilično komplikovana i oštećena. Vrlo je narcisoidna i već dugo odsutna. Na kraju pronalazi sina i povezuje se sa njim, otkrivajući koliko ga zapravo voli i koliko joj je nedostajao”.

Danas objavljeno

U stomaku aligatora pronašli pločicu psa nestalog prije četvrt vijeka

Vanja A

Kako će gravitacija uticati na ljude kada slete na Mars?

Vanja A

Luj Viton torbica u obliku aviona košta više od stvarnog aviona

Vanja A

Ostavite komentar