Miroslavu Miki Aleksiću određeno zadržavanje - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Miroslavu Miki Aleksiću određeno zadržavanje

Miroslavu Aleksiću, koji su uhapšen zbog sumnje da je u školi glume u Beogradu seksualno napastvovao pet svojih učenice, od kojih su u to vrijeme dvije bile maloljetne, određeno je zadržavanje.

Iz MUP-a Srbije su naveli da je on osumnjičen da je izvršio krivična djela silovanje i nedozvoljene polne rade i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija navodi da je osumnjičeni M.A. od 2012. do 2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, u saopštenju se navodi da se to može prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić priveden je sinoć u policiju, zbog optužbe za silovanje, jer ga je više djevojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović je rekla za “Blic” da je Aleksić dok je pohađala njegovu školu glume i bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

Danas objavljeno

Požar na granici – zapalilo se 150 tona goriva

V.R.

Kina napala SAD? Bijela kuća izdala upozorenje

V.R.

Njemački supermarketi: Brzi kovid-testovi na prodaju, pet komada za 25 evra

V.R.

Ostavite komentar