Miroslav Ilić se sudi sa bivšom, a komšije nemaju lijepo mišljenje o njemu - BIGportal.ba
Ex Yu

Miroslav Ilić se sudi sa bivšom, a komšije nemaju lijepo mišljenje o njemu

Miroslav Ilić ponovo je u centru pažnje javnosti zbog suđenja sa bivšom izabranicom Mirjanom Antonović i vanbračnim sinom Devinom, radi utvrđivanja očinstva, a komšije poznatog pevača nedavno su otkrile detalje o ponašanju Ilića i njegove supruge Gordane.

O Slavuju iz Mrčajevaca komšije imaju oprečna mišljenja, od onih koji ga hvale na sav glas do onih kojima nije po volji.

Na opštini Palilula, u naselju gde živi pevač Miroslav Ilić, komšiluk je raznolik, pa tako i mišljenja o poznatom pevaču. Njegovu muziku uglavnom vole i skidaju mu kapu za sve što je uradio, ali ga privatno malo hvale, malo kude. Za razliku od njega, o njegovoj supruzi Gordani nemaju tako lepo mišljenje.

– On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on – rekao nam je nedavno komšija kojeg smo zatekli po povratku sa pijace.

Prvog suseda Ilića prekinuli smo dok je hranio mačke.

– O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao – bio je štur u odgovoru.

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina, bio je posebno raspoložen za razgovor.

– Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku – rekao nam je tada prodavac.

Komšije su istakle da pevač uglavnom ovde boravi tokom jeseni i zime, dok je čim grane sunce u rodnim Mrčajevcima. Da nemaju svi lepo mišljenje o pevaču, uverili smo se u razgovoru sa komšijom iz obližnjeg ulaza.

– Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće – pomalo ljutito nam je rekao stariji gospodin.

Ušli smo tada i u obližnji market u kraju i pitali za Miroslava. Kasirke su nam uglas rekle da dolazi skoro svaki dan, nekada sa suprugom, nekada sam ali da je čovek iz naroda.

– Ovde se ne ponaša nadmeno, kao i svaki drugi kupac je.

Starija dama koja je stajala u redu za kasu i načula naš razgovor, umešala se i otkrila nam da pevača dugo nije srela, ali da je pre tačno tri godine sa njim zajedno bila u redu za poštu i da ju je Miroslav prijatno iznenadio jer joj je ustupio mesto.

U međuvremenu, put nam je presekla Ilićeva supruga Gordana.

– Čujem po kraju da se raspitujete za mene i mog supruga, da pitate za naše zdravlje i evo ja vam sad kažem da smo odličnog zdravlja i dobro – besno je poručila.

Iako smo joj objasnili da smo raspoloženi da uzmemo izjavu jer je ovo redovna rubrika našeg magazina, čini se da nije bila raspoložena, pa se vratila u stan.

Danas objavljeno

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Goca Tržan otkrila zbog čega je ponosna na svoju kćerku: “Svima je to bio šok”

Vanja A

Ostavite komentar