Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač - BIGportal.ba
Ex Yu

Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač

Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina.

Miroslav na ovu temu nije bio preterano rečit, ali je za domaće medije kratko rekao:

“Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne bih komentarisao.”

Miroslav i Devin nisu se sreli

Podsetimo, Mirjana je juče na Fejsbuku objavila da slavi i izvestila javnost o odluci suda.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana.”

Pevač je skoro imao stav: “Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina.”

Danas objavljeno

Hit video malog Stefana “Kako ne znate da sastavite trampolinu, a igrate na Vimbldonu”

M.

Konstrakta u Hrvatskoj kao Bili Ajliš: Prvo društvena kritika

Zeljka

Preminula supruga srpskog voditelja

Zeljka

Ostavite komentar