Mirka Vasiljević vodi glavnu riječ: Prvo krštenje, a onda vjenčanje - BIGportal.ba
Ex Yu

Mirka Vasiljević vodi glavnu riječ: Prvo krštenje, a onda vjenčanje

Iako su već godinama u skladnoj vezi, i imaju troje preslatkih mališana, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić još uvek nisu stali pred matičara.

Čini se da glumica i poznati fudbaler i ne žure da stupe u brak, već uživaju u svojoj ljubavi koja je svakim danom sve veća.

Kako su se pre nekoliko meseci preselili na Kipar, gde je Vujadin sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel iz Nikozije, pred njima je i novo životno poglavlje, pa se o svadbi malo i priča.

Mirka je za “Premijeru” priznala da je ona ta koja “koči” pitanje venčanja. Ona želi da sve bude precizno i tačno, pa dok sve što je zamislila ne postigne, svadba će da čeka.

– Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina – iskrena je Mirka, koja priznaje da joj život na relaciji Kipar – Srbija i te kako prija, kao i da nije zaspostavila svoje poslovne obaveze.

– Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio – kaže glumica.

Deca obožavaju da putuju

Deca poznatog para, sinovi Andrej i Mihajlo i ćerkica Adrijana već su se navikli na Kipar, kao i generalno na česta putovanja sa mamom i tatom.

– Otkad znaju za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra – Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni – zaključila je Mirka.

Foto. ATA Image

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Preminula Marija iz Žikine Dinastije

D

Ljubomir Bandović: Ponosan sam što sam dio kulturnog života Banjaluke

D

“PUCANjE” OD EMOCIJA: Objavljena pesma Olivera Mandića iz serije “državni službenik”

D

Ostavite komentar