Mirka Vasiljević pred porođaj: Meni rad prija, ponekad volim da preteram - BIGportal.ba
Ex Yu

Mirka Vasiljević pred porođaj: Meni rad prija, ponekad volim da preteram

Glumica Mirka Vasiljević nalazi se trenutno u toplom Kipru, i odbrojava dane kada će na svijet donijeti svoje četvrto dijete.

Njen termin je početkom oktobra ali od sredine septembra može da očekuje svaki dan da se porodi, i to će učiniti na Kipru.

“Ako bude sve u redu, eto nas u novembru i decembru da se malo radi”, rekla je Vasiljević za TV Prva najavljujući povratak svoje porodice u Beograd.

Prvo su mislili da je šala da je trudna sa četvtim djetetom, i čini se da lako iznosi trudnoće.

Mirka Vasiljević pred porođaj: Meni rad prija, ponekad volim da preteram

“Simpatično je da se ljudi šale, petoro šestoro, nisu to čarape, mora sve to odgajiti i finansirati”, smije se glumica, pa dodaje:

“Nemojte da me mnogo napadate, čekala sam malo ipak za ovo četvrto. Malo se šalim na svoj račun isto. Lako iznosim trudnoće, i kad hoću da zatrudnim lako se desi”, navodi ona.

Mnogi su je “otpisali” kad je prvi put zatrudnila jer su mislili da će se u potpunosti posvetiti majčinstvu, ali Mirka, iako nije stalno na sceni ili pred kamerama, kaže da poslije ovog porođaja “pauze neće biti”.

“Meni rad prija, ponekad volim da preteram sa radom i funkcionišem sa dosta obaveza. U trenutku kad smo privatno saznali da sam u drugom stanju imala sam ponudu za ulogu u seriji koju sam snimala tokom ove trudnoće. A od oktobra počinje pozorišna sezona”, ističe Mirka.

TV-Prva.

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar