Mirka Vasiljević: "Kod mene u životu ništa ne može da bude normalno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mirka Vasiljević: “Kod mene u životu ništa ne može da bude normalno”

Pre nekoliko nedelja jedan od naslova u medijima je bio “Vujadin i ja plačemo u četiri zida”. Fudbalerima u vreme pandemije sigurno nije lako, ali nije ni glumicama. Da li je u inostranstvu Mirka Vasiljević žena fudbalera, a u Srbiji “poznata glumica”?

Glumica Mirka Vasiljević došla je u Srbiju, a kako je rekla, razlog je posao:

“Došla sam zbog posla i neizmerno sam srećna da malo i radim. U Akademiji 28 ćemo da imamo predstavu u petak. Igramo ‘Pazi s kime spavaš’ U aprilu je trebalo da imamo veliki broj predstva, ali je zbog korone sve to bilo otkazano. Onda je bila pozorišna pauza, pa je od oktobra krenula sezona. Za sada je sve u redu i sa svim merama organizovali smo predstavu”, rekla je Vasiljević, gostujući na TV Prva.

Došla je u Srbiju sa decom, kako kaže, da oni njenom suprugu Vujadinu Saviću, poznatom fudbaleru ne bi bili teret i da ne bi bio “rastrzan”, jer ima dosta obaveza. Na pitanje zašto dolazi usred epidemije, kaže:

“Kod mene u životu ništa ne može da bude normalno, pa ni moj dolazak ne može da bude u najboljem trenutku. Ali trudim se da budem što odgovornija i da sam svesna cele situacije i uz neku pozitivnu energiju i pozitivne vibracije mislim da će sve proći kako treba”, istakla je glumica.

Na pitanje kakav je život na Kipu u vreme epidemije, odgovara:

“Mi smo se za vikend kupali u moru i to mi je onako neverovatno. Nemam svest u kom delu godine smo, a kad sam dolazila ovamo morala sam da zovem roditelje da pitam da li su neophodne potkošulje, odvikneš se. Ali kad smo sleteli shvatila sam da su nam jakne neophodne”, dodala je.

B92

Danas objavljeno

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Zeljka

Životna ispovijest Dejana Cukića: Svirao violinu i igrao u Zvezdi

Zeljka

Poznati datum i vrijeme sahrane Marka Živića: Komemoracija u matičnom pozorištu glumca

Zeljka

Ostavite komentar