Mirka i Vujadin RAZDVOJENI: Strahovala sam od ove situacije! - BIGportal.ba
Ex Yu

Mirka i Vujadin RAZDVOJENI: Strahovala sam od ove situacije!

Nakon uspešne borbe sa korona virusom, glumica je otkrila nove probleme!

Mirka Vasiljević otkrila je da se ona i njena porodica osećaju odlično nakon borbe sa koronavirusom i da njenog supruga Vujadina Savića, koji je se potpuno oporavio i koji je trenutno na Kipru, sledeće nedelje očekuje povratak ekipi i sportskim obavezama.

“Trebalo je i ja da odem za njim na Kipar, ali ostala sam malo duže kako bi deca još malo uživala sa našim porodicama. Međutim, u međuvremenu je Srbija ponovo dospela na ‘crnu listu’ zemalja, tako da do avgusta ne verujem da ćemo moći da odemo. Nadamo se da ćemo u avgustu biti svi sa Vujadinom”, rekla je glumica u emisiji “Kec na jedanaest”.

Glumica je istakla da je Vujadin otišao na Kipar nakon dva negativna testa na koronu, kako nalažu propisi.

Ipak, Mirka je priznala i da se ove situacije upravo najviše i plašila dok su bili na Kipru – da će morati da budu razdvojeni.

“Vujadin je imao prvenstvo, deca su išla u školu i tamo je od početka bila dosta drugačija situacija nego ovde, povoljnija. Kada je došao trenutak da se vratimo u Srbiju strahovala sam od ove situacije da ćemo biti razdvojeni. Kada ne radim, najviše volim da smo svi zajedno, jer je porodica najveća radost” iskrena je bila.

mondo.rs

Danas objavljeno

Marija Veljković iznenadila objavom : Novi početak voditeljke, sa pratiocima podijelila fotografije sa njive!

V.R.

“Mrle moj, putuj sa anđelima”: Potresne riječi Milice Todorović nakon smrti Milutina Mrkonjića

V.R.

“Budila sam se umorna i gubila na težini”: Jelena Rozga o zdravstvenim problemima

V.R.

Ostavite komentar