Miriše li na prekid Harryja i Meghan? Stručnjak otkriva šta se “kuha” iza kulisa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Miriše li na prekid Harryja i Meghan? Stručnjak otkriva šta se “kuha” iza kulisa

U videu koji je objavio na svom YouTube kanalu, Sean je izjavio: “Izgleda kako bi 2022. godine (Meghan i Harry) mogli krenuti prema rastavi”

Meghan Markle i princ Harry mogli bi se razići 2022. godine kako bi “izvukli maksimum” iz svog brenda, senzacionalno je javio gospodin Sean, samoprozvani stručnjak britansku kraljevsku porodicu.

Iako to nije mogao potkrijepiti niti jednim jedinim dokazom, komentator dešavanja unutar kraljevske obitelji sugerirao je kako je Meghan i Harryju predstavljen pomno osmišljeni plan u kojem stoji kako će bolje zastupati vlastite poslovne interese ako budu predstavljeni kao zasebni subjekti. Upravo zbog toga bi mogli slobodno preuzeti neovisne poslove i usredotočiti se na tačno određena područja interesa.

U videu koji je objavio na svom YouTube kanalu, Sean je izjavio: “Izgleda kako bi 2022. godine (za Meghan i Harry) mogli krenuti u smjeru rastave, a evo koji se razlozi kriju iza toga”. ‘Navukao’ je time gledatelje na gledanje svog videa.

“Ti ‘vrlo skupi’ ljudi kojima Meghan i Harry plaćaju hiljade funti mjesečno za sve te poslove o kojima izvještavamo u svojoj osnovi su rekli: ‘Izgleda kako bi bolje funkcioniralo da ste neovisni jedno o drugome’”, dodao je samoprozvani stručnjak i komentator koji pritom nije pokazao nikakve dokaze.

Izvor: Rtl.tabloid.hr

Danas objavljeno

Novi skandal trese kraljevski dvor

Vanja A

Diana Armstrong je žena s najdužim noktima na svijetu, nije ih sjekla od 1997. godine

Vanja A

Totalni obrt: Prije mjesec dana bili su pred razvodom, a sada se ponašaju kao da je sve u redu

Vanja A

Ostavite komentar