Mira Banjac: "Zaista mi je sve to degutantno i odvratno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mira Banjac: “Zaista mi je sve to degutantno i odvratno”

Povodom optužbi mlade glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao Branislav Lečić, njihova koleginica Mira Banjac rekla je da ne želi da komentariše ovaj slučaj dok se ne dokaže da se tako nešto zaista dogodilo.

“Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u jednoj seriji, ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege”, rekla je Mira Banjac.

Štajnfeld je u svojoj ispovesti prošle godine rekla da je žrtva seksualnog nasilja, ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti, što se i desilo početkom ove nedelje, kada je imenovala Branislava Lečića kao svog silovatelja.

Branislav Lečić se odazvao juče po nalogu Tužilaštva i došao u Policijsku stanicu “29 novembar” u kom je davao izjavu oko sedam sati.

Nakon što je završio sa davanem iskaza, iako je rekao da neće davati izjave medijima, obratio se dva puta javnosti preko svojih društvenih mreža.

U jednom od svojih obraćanja, objavio je video-snimak u kom je rekao da “Lečić može samo da leči a ne da truje i siluje” i prema njegovim navodima, koji nisu potvrđeni od strane nadležnih institucija, Lečić je “prošao poligraf”.

Ono što jeste potvrđeno od strane Tužilaštva jeste da je Lečić negirao sve navode Danijele Štajnfeld, i da se dalje radi na prikupljanju dokaza.

Danas objavljeno

Pjevačica planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Vanja A

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Vanja A

S njom je bio u braku prije Lepe Brene: Ovo je prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića

Vanja A

Ostavite komentar