"MIR BOŽIJI - HRISTOS SE RODI" Gradonačelnik Stanivuković čestitao Božić - BIGportal.ba
Banja Luka

“MIR BOŽIJI – HRISTOS SE RODI” Gradonačelnik Stanivuković čestitao Božić

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića i Pravoslavne nove godine, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković uputio je čestitku episkopu banjalučkom Jefremu, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti – sa tradicionalnim pozdravom: “Mir Božiji – Hristos se rodi!”

Nadam se da će svi naši građani vrijeme praznika provesti u krugu svojih porodica i toplini porodičnih domova, a da će duhovnu snagu i ohrabrenje za izazove u godini pred nama pronaći u međusobnoj slozi i podršci, a svi vjerujući u krugu Crkve i na izvoru svoje vjere.Želim svima da vrijeme izazova koje našu vjeru stavlja na test dočekamo saborno i složno, raširenih ruku i otvorenog srca. Sa mislima usmjerenim na one kojima je i u ovim danima potrebna naša briga i podrška, pozdravljam Vas – Mir Božiji, Hristos se rodi – poručio je Stanivuković.

Gradonačelnik Stanivuković, božićnu čestitku uputio je i mitropolitu dabrobosanskom i mestobljustitelju patrijaraškog trona, g. Hrizostomu.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.enegije za 08.12.2021.godine

Vanja A

Bogat program u parku: Pogledajte koje sadržaje donosi “Banjalučka zima” ove sedmice

M.

Pješački prelaz u Boriku biće izdignut kao “platforma”

M.

Ostavite komentar