Miodrag Radonjić: „Želim da ohrabrim sve djevojke da prijave seksualne predatore i nasilnike!“ - BIGportal.ba
Ex Yu

Miodrag Radonjić: „Želim da ohrabrim sve djevojke da prijave seksualne predatore i nasilnike!“

Ovih dana, u medijima se često piše na temu zlostavljanja i fizičkog nasilja i to najviše zbog slučaja Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića. Glumac Miodrag Radonjić je takođe pričao na ovu temu i svojim stavom pokušao da ohrabri sve žene da ne trpe nasilnike i da ih prijave što pre.

-Imam potrebu da podržim sve moje koleginice, ali i žene koje se susreću sa tim. Nemam neki pametan komentar na to što se dešava ne samo njima, nego ko zna kome sve, širom sveta. To je definitivno nešto o čemu mora da se govori. Želim da svojim malim doprinosom ohrabrim neke devojke koje nemaju možda dovoljno hrabrosti da kažu da su bile zlostavljane u bilo kom obliku. Svako ima pravo da to kaže. Jednostavno, društvo mora da bude zrelo, da to prihvati i podrži. To je način da se ti seksulani predatori, ko god da su, ponovo kažem, ne mogu ni na koga da upirem prstom, ali da se oni makar malo upozore – istakao je Radonjić i dodao da li je on nekada doživeo neprijatnu situaciju:

– Ne mogu sada da se setim, ali ja vrlo lako mogu da ih rešim. Mislim, mogu da se odbranim, da se i fizički, ali i verbalno ako treba obračunam – ispričao je glumac u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“

Danas objavljeno

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Ostavite komentar