Miodrag Radonjić otkrio šta možemo da očekujemo od njegovog lika u novom dijelu "Južnog vetra" - BIGportal.ba
Ex Yu

Miodrag Radonjić otkrio šta možemo da očekujemo od njegovog lika u novom dijelu “Južnog vetra”

Miodrag Radonjić u ulozi Baće, desne ruke Petra Maraša, pokupio je simpatije publike, pre svega svojim originalnim replikama.

Posle više od tri godine isčekivanja, Baća se vraća u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

Premijera filma “Južni vetar 2” zakazana je za 2. novembar u Kombank dvorani i Adi molu, a od 4. novembra film ulazi u bioskope širom regiona.

“Ubrzanje” je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Poznati glumac otkrio je na konferenciji za medije da ga sada reditelji često zovu da igra likove opasnog momka, ali i otkrio koje promene ima Baća u ovom delu “Južnog vetra”.

“Mi ga zatičemo već kao nekog ko se promenio, dobio neki status u tom svetu, u tom poslu, da vodi firmu koju su izgradili u seriji. Tu ga zatičemo i onda sve što se desi u ta tri dana je toliko nabijeno dinamikom i ritmom da nema prostora da proživi nekakvu promenu, osim što je postavljen kao neko ko malo olakšava čitavu stvar nekada humorom, nekad podrškom Marašu i ostatku ekipe. Tako da sam imao zadatak svojevrsnog “comic relief” junaka, i to nekad nije jednostavno, ali videćemo koliko sam u tome uspeo – rekao je glumac.

Danas objavljeno

I u najtežim trenucima misli na druge: Ovaj gest Milice Pavlović će vas oduševiti

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila kakav joj je život bio kada se doselila u Beograd

Vanja A

Saša Popović i Suzana Jovanović pripremili “gala” vjenčanje za sina

Vanja A

Ostavite komentar