Ministar proganja Aleksandru Mladenović - BIGportal.ba
Ex Yu

Ministar proganja Aleksandru Mladenović

Političar htio da bude s Mladenovićkom i da joj pokloni nekretninu od 100 kvadrata, ali je imao samo jedan uslov – da nikada nikome ne kaže da se viđaju

Za zvijezdom „Granda“ Aleksandrom Mladenović odlepio je jedan ministar, saznaju lokalni mediji.


Uticajnom političaru se toliko sviđa pjevačica iz Samarinovca, sela kod Žitorađe, da joj je ponudio nekretninu od 100 kvadrata samo da bude sa njim. Na tu ideju ovaj moćnik je došao kako bi bio siguran da se u javnosti neće saznati da su njih dvoje zajedno.


Susret na slavlju


– Taj ministar je imao nekoliko veza sa raznim ljepoticama, ali u posljednje vrijeme se ozbiljno zagrijao za Aleksandru. Ona mu se baš sviđa. Skroz je po njegovom ukusu i čini sve da je zavede. Upoznali su se na jednom privatnom slavlju i tada su razmijenili brojeve telefona. Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i vidjeli u većem društvu.

Aleksandra do sada nije bila nasamo s njim. Primijetila je da mu se sviđa, a na kraju joj je to i rekao. Čak joj je obećavao i stan na poklon, ali je ona to odbila – priča naš izvor blizak pjevačici i dadaje da Aleksandra ne želi da bude s njim, ali da bi voljela da ga ima za prijatelja.

– Njih dvoje nisu zajedno, ali, iako mu je ona rekla da ne želi ništa više s njim od prijateljstva, on ne odustaje. Pažljiv je u komunikaciji s njom i sve čini da je osvoji. Eto, koliko znam, nijednoj prije nje nije nudio nekretninu, ali Mladeovićki jeste. Jedino je želio da, ako ona pristane da bude s njim, to bude tajna veza. Ona ga je odbila jer ne želi da se krije, a i dvadesetak godina je stariji od nje. On i dalje pokušava. Rekao joj je da bi joj pomogao i u karijeri, da će uz njega biti uspješnija nego što je sada – završava sagovornik Kurira.


Odlično radi


Naša saznanja potvrdila je pjevačica kada smo je pozvali za komentar.

– Tačno je da sam dobila ponudu, koju sam bez razmišljanja odbila. Te fore „dobićeš stan, auto, cvijeće i ljubičice, samo budi sa mnom“ mene ne zanimaju.

U mom slučaju to ne pali jer nisam naivna. Srećna sam i zaljubljena i ne postoji muškarac koji bi mene nekretninom ili bilo čime mogao da kupi. Sebe sam obezbijedila i veoma sam zadovoljna svojim statusom. To su ozbiljne stvari, a ja hvala bogu odlično radim i sebi mogu da kupim šta god želim. Muzika je put kojim želim da idem i zato vrijedno radim i ne marim za kojekakve ponude – rekla je Aleksandra.

Ćerka za primjer

KUPILA MAMI AUTO

Aleksandra Mladenović prije pet godina je otišla iz rodnog sela u Beograd, ali roditelje redovno posjećuje. Nedavno je boravila kod njih, ali je otišla skupocjenim automobilom, koji je poklonila mami. Inače, ona finansijski pomaže roditelje, koji se bave poljoprivredom.

Kurir / Ljiljana Stanišić
Foto: Instagram

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar