26. Septembra 2021.

Ministar odbrane obišao snage u povišenoj borbenoj gotovosti u Raškoj

Big Portal

Nakon provokacija koje su usledile od strane jedinica ROSU, koje se već sedam dana nalaze na severu KiM, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je podizanje borbene gotovosti za deo jedinica Vojske Srbije i MUP- a, navodi se u saopštenju ministarstva.

Nakon provokacija koje su usledile od strane jedinica Rosu, koje se već sedam dana nalaze na severu KiM, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je podizanje borbene gotovosti za deo jedinica Vojske Srbije i MUP- a, navodi se u saopštenju ministarstva. Izveštaj Dušana Jemuovića Your browser does not support the video tag.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović naveo je da je vojska spremna da svakog trenutka odgovori na sve izazove koji su pred nju postavljeni. Poručio je da će zaštititi svoj narod i da se neće ponoviti pogrom Srba.

U poseti našim snagama, osim ministra odbrane i načelnika Generalštaba, nalaze se i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan-Harčenko i izaslanik odbrane general-major Aleksandar Zinčenko kako bi se lično uverili u aktuelnu situaciju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare