8. Maja 2022.

Mini Drajver: Raskid sa Metom Dejmonom je agonija

Big Portal

Glumci su započeli vezu dok su zajedno glumili u filmu Dobri Vil Hanting 1997. godine, koji je postao veliki hit i koji je Dejmonovu karijeru ubrzao na neverovatan način.

Dejmonov iznenadni status velike zvezde i planetarno poznate ličnosti izvršio je pritisak na njihovu vezu i njihov raskid je privukao široku pažnju medija.

Dejmon je objavio da je „solo” u šou programu Opre Vinfri, što je tada bila novost i za samu Mini.

Osvrćući se na javnu prirodu njihovog raskida, Drajverova je rekla: „Nije me briga ko si, to je agonija i sve ovo je jako čudno, kao nadrealni san”.

„To je tako zeznuto, jer nije urađeno sa lošom namerom, on to nije mogao drugačije. Postao je toliko velika zvezda, prezauzet i poznat, i njegov život se ogromnom brzinom preokrenuo, što nije bio slučaj sa mojom karijerom, dakle, nije mogao da čini neke stvari na način na koji bih to ja”, dodala je glumica.

Ona je oobjavila knjigu ličnih eseja pod nazivom Upravljanje očekivanjima: Memoari u esejima, gde je napomenula da ju je i njena porodica upozorila da ne nastavlja vezu s Metom nakon što je Dobri Vil Hanting postao neočekivani hit.

„Moja porodica je volela Meta, to nije bio problem. Oni su ipoak sa strane mogli su da uvide kako on kao mladić postaje popularan veoma brzo, i da počinje da leti, a kada si mlad, prilično je teško biti sa obe noge na zemlji”, objasnila je Mini.

„Moji najbliži su mi rekli: ‘Ovo bi se moglo loše završiti, jer mu se dešava nešto nalik oluji, plus – ne bi trebalo da izlaziš sa nekim sa kim radiš‘”, rekla je Drajverova.

Dejmon je sa Benom Aflekom bio koautor filma Dobri Vil Hanting, koji je osvojio nagradu za najbolji originalni scenario na dodeli Oskara 1998. godine.

Izvor: RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare