Mini Countryman i Mini Clubman Shadow Edition - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Mini Countryman i Mini Clubman Shadow Edition

Mini je samo na britanskom tržištu ponudio modele Countryman i Clubman u novom specijalnom izdanju Shadow Edition, i to sa doteranim izgledom i bogatijom opremom.

Ovi modeli su u Velikoj Britaniji dostupni u Cooper i Cooper S izdanju, sa manuelnim i automatskim menjačima, pa i kao All4 PHEV u slučaju modela Countryman.

Oba modela se nude u Midnight Black metalik boji, sa kontrastnim Silver krovom i retrovizorima, Piano Black detaljima, LED svetlima, krovnim nosačima (opcija kod Clubmana), 19-inčnim JCW Circuit Spoke alu točkovima, JCW aero body paketom, “Shadow” logom, JCW sportskim sedištima, Piano Black akcentima u unutrašnjosti, pragovima sa specijalnom grafikom, sportskim kožnim volanom sa crvenim Chili Red šavovima, novim 5.5-inčnim digitalnim instrumentima, USB portom, Drive mode selektorom…

Standardni deo opreme čine i Excitement Pack (LED ambijentalno osvetljenje i projekcija Mini loga), pa Navigation Pack (8.8-inčni ekran, navigacija, Apple CarPlay…), dok su Comfort Pack, Comfort Plus Pack i Navigation Plus Pack dostupni kao opcija.

Clubman Shadow Edition u Velikoj Britaniji startuje po ceni od 26.805 funti, a Countryman Shadow Edition od 28.755 funti.

Isporuke prvim kupcima su najavljene za april.

Ivan Mitić–Autoblog.rs

Danas objavljeno

Da li biste kupili vijetnamski automobil sa 10 godina garancije?

Vanja A

Koji automobili su najpodložniji požarima – električni, hibridni ili benzinski

V.R.

Specijalni Morgan Plus 8 GTR

V.R.

Ostavite komentar