Mina Kostić otvorila dušu o finansijama i koleginicama - BIGportal.ba
Ex Yu

Mina Kostić otvorila dušu o finansijama i koleginicama

Folk pevačica Mina Kostić se tokom pandemije korona virusa žalila na finansijsku krizu, a sada je priznala i da ne zna da štedi novac.

Nakon što je otkrila da će uskoro morati na “remont grudi”, budući da je prošlo deset godina otkad je stavila silikone, prokomentarisala je i koliko troši na modne detalje i na garderobu.

– To što pišu da sam ja dala 300 dinara za nakit, nije to baš tako. Ja nemam problema s tim, kupim ono što mi se sviđa, a cena nije bitna. Ja sam velika kupoholičarka, nisam štediša, nikako. Ne znam pare da čuvam, ali to je tako kod nas pevača, takva nam je profesija – rekla je Mina, pa notkrila kako se sprema za nastup i da li to znači odlazak u butik ili samo otvaranje ormana.

– Ja imam toliko garderobe. Ne idem uvek da kupujem, uvek postoji nešto što može da se iskombinuje. Za sat vremena se obučem i našminkam. Imam odeću koju poklanjam, ali ja sam sitna, pa nekada i nemam tu mogućnost da nekome dam moju odeću. Mi žene toliko trošimo novca na garderobu. Ja ne žalim, ipak ulažem u sebe. Ima koleginica koje troše mnogo više, kad pogledam šta nose Brena, Ceca… – objasnila je Mina Kostić za “24sedam”.

Danas objavljeno

Majka Darka Lazića progovorila o drami: “Barbaru mi nije doveo u kuću”

Vanja A

Muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Vanja A

Ceca otkrila kako su htjeli da uzmu pare na njoj i ko je štitio!

Vanja A

Ostavite komentar