Mina Kostić otvorila dušu o finansijama i koleginicama - BIGportal.ba
Ex Yu

Mina Kostić otvorila dušu o finansijama i koleginicama

Folk pevačica Mina Kostić se tokom pandemije korona virusa žalila na finansijsku krizu, a sada je priznala i da ne zna da štedi novac.

Nakon što je otkrila da će uskoro morati na “remont grudi”, budući da je prošlo deset godina otkad je stavila silikone, prokomentarisala je i koliko troši na modne detalje i na garderobu.

– To što pišu da sam ja dala 300 dinara za nakit, nije to baš tako. Ja nemam problema s tim, kupim ono što mi se sviđa, a cena nije bitna. Ja sam velika kupoholičarka, nisam štediša, nikako. Ne znam pare da čuvam, ali to je tako kod nas pevača, takva nam je profesija – rekla je Mina, pa notkrila kako se sprema za nastup i da li to znači odlazak u butik ili samo otvaranje ormana.

– Ja imam toliko garderobe. Ne idem uvek da kupujem, uvek postoji nešto što može da se iskombinuje. Za sat vremena se obučem i našminkam. Imam odeću koju poklanjam, ali ja sam sitna, pa nekada i nemam tu mogućnost da nekome dam moju odeću. Mi žene toliko trošimo novca na garderobu. Ja ne žalim, ipak ulažem u sebe. Ima koleginica koje troše mnogo više, kad pogledam šta nose Brena, Ceca… – objasnila je Mina Kostić za “24sedam”.

Danas objavljeno

Srpska ljepotica oduševila javnost svojim izgledom: “Holivudske dive, spavate li mirno?”

Zeljka

“Dragi dida danas bi navršio 74 godine” – dirljiva poruka supruge Olivera Dragojevića

Zeljka

Đani sa dugom kovrdžavom kosom?!

Vanja A

Ostavite komentar