Mina Kostić odbrusila gostu: "Nisam animir dama" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mina Kostić odbrusila gostu: “Nisam animir dama”

Pjevačica Mina Kostić i Acko Nezirović gostovali su u jednom emisiji u kojoj je pjevač otkrio jednu anegdotu sa slavlja na kojem su zajedno radili, a na kojem je pjevačica odbrusila jednom od gostiju koji je pokušao da je zagrli.

“Pevali smo jednu romsku glamuroznu svadbu i divni momci veseli jedna je krenuo Minu da zagrli, ona kaže: ‘Stop, ne može da me grli niko’, mala žena, ali veliki temperament”, prisjetio se pjevač, a ona se nadovezala kako se ne sjeća tog konkretnog momenta, ali da ima stav kada su prilasci u pitanju.

“Od samog početka kada sam pevala niko nije smeo da mi priđe i gurne novac. Ja nisam animir dama, ljudi ja pevam, niko te ne tera da mi daš novac, ali budi pristojan. Svoj posao jako volim i radim pošteno. Pre sam se nervirala, ali dosta sam radila na tome kada sam zavolela sebe i duhovno se obogatila to je osetno. Ne očekujem ništa ni od koga”, objasnila je Mina.

Podsjetimo, Mina je prije nekoliko dana gostovala u drugoj Grandovoj emisiji kada je iznerviralo pitanje voditeljka oko njene kćerke i simpatija.

“Mislim da je sa u tim godinama mnogo rano za dečka. Ja tako vaspitavam svoje dete, ona treba što duže da uživa u svom detinjstvu i bude dete i sačuva to u sebi”, jasna je bila pjevačica.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

“Jedina koja je uspjela u ovom vijeku”: Konstrakta oborila još jedan rekord

Zeljka

Bio je njena prva i velika ljubav: S ovim čovjekom je Karleuša prije Duška sanjala o velikoj porodici

Vanja A

Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa “zapalio” mreže

Vanja A

Ostavite komentar