Miloš Timotijević priznao da je potražio stručnu pomoć - BIGportal.ba
Ex Yu

Miloš Timotijević priznao da je potražio stručnu pomoć

Period tokom korone je glumcu veoma teško pao

Glumac Miloš Timotijević ostvario je zapažene uloge na filmu i televiziji, ali i u pozorištu, gde je igrao kompleksne i zahtevne psihološki likove.

Ipak, najveći strah osetio je tokom pandemije korona virusa jer nije imao prilike da igra, što je uticalo na njegovo psihološko stanje.

Tada je odlučio da pomogne sebi jer je osetio da je pravi trenutak da potraži stručnu pomoć.

– U početku nisam osećao tu vrstu pritiska, ali se on s vremenom pojačavao i krenuo “da me radi”. Inače, nisam čovek koji voli da se izoluje, osim ako mi nije neophodan mir pa to uradim svesno. Zabrane koje smo imali tokom lokdauna bile su stvarno strašne, nisam mogao ništa da radim, a pošto sam slobodan umetnik, to je pritisak i teskobu dodatno pojačalo.

– Kad se sve nagomilalo, da ne bih pukao, odlučio sam da poslušam savete prijatelja i potražim stručnu pomoć. Intenzivno sam odlazio na terapije dve godine. Sada to činim periodično, kad osetim potrebu. Zanimljivo je da terapije ne mogu da budu kontraproduktivne, one samo ne moraju da budu produktivne. To zavisi od vas i vaše želje da uradite za sebe nešto dobro. Ako imate istinsku želju, pomoći će vam, a ako je nemate, verovatno ćete samo gubiti vreme – iskreno kaže Timotijević.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Nikolija se našla na meti kritika fanova

V.R.

Lepa Brena odbila Bekamove: Ona i Boba nisu željeli da im prodaju svoju vilu u Majamiju

V.R.

Šta je Jovana žestoko zamjerila svekrvi

V.R.

Ostavite komentar