24. Oktobra 2022.

Miloš Biković objavio neobičnu fotografiju sa odmora: “To sam ja”

Big Portal

Biković je odlučio da ode na zasluženi odmor, pa je otputovao u daleku Indoneziju.

Glumac uživa u luksuzu na Baliju, a o tome je obavijestio svoje pratioce na Instagramu.

Miloš je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj se kupa u bazenu, a priroda u pozadini oduševila je sve.

“To sam ja”, napisao je Miloš Biković u opisu fotke.

Glumac je jednom prilikom na Instagramu iznio svoj stav o fizičkom izgledu, zašto izgleda tako kako izgleda i koliko je teško biti u top formi, pogotovo kada se to od njega očekuje. Miloš se tada požalio da mu je teško da se odriče omiljene hrane i drugih sitnih zadovoljstava:

“Svako jutro počinjem treningom, dobro ne uvek baš svako… ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma jer… ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano pa nikad ne treniram ujutru. Ali zato često pravim pauze između serija, po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba. A treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga na primer, dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu. U četiri ujutro, tim redosledom, i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk, stomak sve veći, a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o, tako da eto”, napisao je Miloš u svom maniru.

https://www.instagram.com/p/CkD2ROXIXdW/?utm_source=ig_web_copy_link

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare