MILOŠ (23) ODUŠEVIO SRBIJU UČEŠĆEM U SLAGALICI: Osvojio milion dinara, a evo kako će ih potrošiti - BIGportal.ba
Ex Yu

MILOŠ (23) ODUŠEVIO SRBIJU UČEŠĆEM U SLAGALICI: Osvojio milion dinara, a evo kako će ih potrošiti

MILOŠ Karna ima samo 23 godine, bivši je košarkaš i student prava iz Beograda, koji je učešćem u kvizu “Slagalica” oduševio Srbiju.

On je takođe došao i do superfinala, gde je pobedio protivnika Radeta Lazića, osvojio prvo mesto i milion dinara.

– Pre svega, velika mi je čast što sam učestvovao u jednom svojevrsnom brendu kao što je Slagalica, a posebno mi je drago što sam uspeo da ostvarim zapažen rezultat. Upoznao sam i nove prijatelje i drago mi je što sam se susreo s kolegama, s kojima imam višegodišnje poznanstvo. Takođe mi je drago što me je podržao veli broj ljudi. Koliko je ‘Slagalica’ popularna dokaz je i to što sam dobio čestitke i iz Švajcarske, Australije i Amerike – rekao je Miloš.

Miloševo takmičenje u kvizu obeležila je igra asocijacije koju je rešio za samo 12 sekundi.

– Za pripreme za učešće u ‘Slagalici’, veoma mi je pomoglo to što se bavim organizacijom pab kvizova i pisanjem pitanja za iste, zajedno s bratom i drugom –  objasnio je on.

Miloš je skrenuo pažnju na sebe još kao tinejdžer, kada je prvi put učestvovao u “Slagalici”, ali i u kvizu “Zlatni krug”.

– Bilo bi poželjno da i nagrade budu adekvatnije, jer bi se samim tim i više ljudi prijavljivalo, tako bi se ulagalo u kulturu, a preko nje i u zdrav sistem vrednosti u društvu. A što se tiče novčane nagrade osvojene u ‘Slagalici’, zadovoljan sam njome, dobro će doći da se pokriju troškovi života i ulaganja u obrazovanje – ispričao je Miloš Karna i oduševio sve.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar