26. Oktobra 2019.

Milojević: Zamislite šta bi bilo da smo doveli Azara, a on ne dâ nijedan gol

Big Portal

On je dodao da je beogradski tim u situaciji da se traži najbolja igra sad i odmah.

“Nismo mađioničari i ne možemo da znamo kako će neko da se uklopi, već radimo na bazi pretpostavke. Nemamo mnogo vremena ni prostora, a ljudi ovde očekuju da sve bude idealno. To nije tako u životu. Ovo nije plejstejšn pa da ako vam se nešto ne sviđa, promenite džojstik. Igrači su ljudska bića, nekome treba mnogo više vremena da se prilagodi na neki stil. Vidimo da pojedinci imaju mnogo potencijala, ali jednostavno nisu to pokazali. Čvrsto verujem u sve njih i da će pokazati zašto su došli u Zvezdu“, rekao je Milojević za Večernje novosti.

Na pitanje da li će doći vreme da Zvezda igrača plati pet ili deset miliona evra Milojević je pomenuo slučaj Edena Azara.

“Zamislite šta bi bilo u javnosti da smo doveli Azara, da smo platili 100 miliona i da on igra i nije dao nijedan gol, kao što je doskoro bio slučaj u Real Madridu. Ja mislim da bismo svi visili na Terazijama, ja prvi. Bio bih deportovan, garantujem. Vi ovde kad napravite dribling, vi niste prevarili igrača, nego nekog ko vredi 80 miliona. Ili kada Van Dajku gurnete loptu kroz noge, to niste uradili Van Dajku, već nekome ko ima 200 miliona. Mi kad pobedimo, mi ne pobedimo, nego smo zaradili toliko i toliko. Kada to budemo promenili, onda ćemo shvatiti da u fudbalu danas igra novac. Voleo bih da dođe vreme da se ulaže ozbiljan novac kod nas. Do tada, sve što se uradi je čudo”
, istakao je Milojević.

Posle Londona Zvezda danas (15.30) ide u Surdulicu, a s domaćinom Radnikom obično izlazi na kraj bez većih problema

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare