Milojević ostavio trojicu fudbalera u Beogradu - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Milojević ostavio trojicu fudbalera u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugu fazu priprema u austrijski Vindišgarsten bez Stefana Hajdina, Dejana Melega i Dejana Vidića. Oni će u narednom periodu trenirati odvojeno od ekipe u Beogradu sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem, jer je glavni trener Vladan Milojević u Austriju poveo 26 igrača. Lorenco Ebesilio će…

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugu fazu priprema u austrijski Vindišgarsten bez Stefana Hajdina, Dejana Melega i Dejana Vidića.

Oni će u narednom periodu trenirati odvojeno od ekipe u Beogradu sa pomoćnim trenerom Ivicom Momčilovićem, jer je glavni trener Vladan Milojević u Austriju poveo 26 igrača.

Lorenco Ebesilio će se priključiti saigračima za najviše dva dana, Veljko Nikolić ide na operaciju kile, dok su zbog obaveza sa reprezentacijama odsutni su Milan Borjan (Kanada), Srđan Babić i Milan Gajić (mlada reprezentacija Srbije).

Na spisku su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Duššan Jovančić, Mohamed El Fardu Ben, Marko Marin, Erik Jirka, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Radovan Pankov, Nikola Krstović, Jug Stanojev, Željko Gavrić, Marko Konatar i Aleksandar Stanković.

Plan je da crveno-beli u Vindišgarstenu budu do 2. jula i u tom periodu odigraju prijateljske utakmice protiv istoimenog lokalnog tima (19. jun), Apolona (25. jun), Blau Vajsa (1. jula), a najjaču proveru imaće protiv Zenita iz Sankt Peterburga u Salcburgu (29. jun).

Tim Vladana Milojevica juče je imao dan odmora nakon prve faze priprema na Zlatiboru.

Danas objavljeno

Navijači izazvali Đokovića, on ih pozdravio sa tri prsta

Zeljka

Zvezda završila dolazak Falka

Zeljka

“Valas je svaki dan provocirao Miličića, za njega je to bilo previše”

Zeljka

Ostavite komentar