Milojević o Bunjevčeviću: On mi je prvi pružio šansu - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Milojević o Bunjevčeviću: On mi je prvi pružio šansu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević se pred meč sa Totenhemom prisetio svog prijatelja Gorana Bunjevčevića, koji je igrao za oba kluba u svojoj karijeri.

Upravo je Bunjevčević bio taj koji je Milojeviću ukazao šansu na početku njegove trenerske karijere.

“Moj prvi dolazak u akademiju Crvene zvezde i prvi moj posao dobio sam od gospodina Gorana Bunjevčevića. On je bio taj koji mi je dao zeleno svetlo i zaposlio me tada da treniram jedan tim akademije Zvezde. Mogu da kažem da je jedan čovek koji mi je jako drag i koji je bio jedan veliki profesionalac, veliki Zvezdaš, neko ko je voleo fudbal i živeo za njega. Sa druge strane, čovek koji je dosta toga dao srpskom fudbalu, nažalost desilo se šta se desilo”, rekao je Milojević.

U poluvremenu utakmice između Totenhema i Crvene zvezde biće odata počast Goranu Bunjevčeviću.

“Ovaj gest Totenhema pokazuje koliko su oni veliki klub. Totenhem nije samo fudbalski klub, nego jednostavno klub koji mnogo vodi računa o takvim stvarima. Dosta toga znam od mog saradnika koji je bio ovde na edukaciji i on mi je pričao o Poćetinu ne samo kao treneru, to je evidentno, mnogo više o njemu kao čoveku. Jedan veliki naklon imaju od mene“, dodao je Milojević.

Utakmica Totenhem – Crvena zvezda na programu je u utorak od 21.00.

Danas objavljeno

De Minor čeka Krajinovića ili Zvereva

Vanja A

“Ako moram da izaberem, Đoković je najbolji – na svim podlogama”

Vanja A

Kraj godine za Halanda?

Vanja A

Ostavite komentar