Miljenik žena imao teško detinjstvo: Šokantno odrastanje Metjua Mekonahija - BIGportal.ba
Magazin

Miljenik žena imao teško detinjstvo: Šokantno odrastanje Metjua Mekonahija

Metju mekonahi je u svojoj biografiji “Greenlights” opisao buran odnos svojih roditelja.

Holivudska zvezda, glumac Metju mekonahi (51), napisao je bestseler i objavio svoju biografiju pod nazivom “Greenlights”.

Napisao ju je tokom izolacije u pustinji u Teksasu, a u njoj je, između ostalog, progovorio i o svojem teškom detinjstvu koje je obeležio turbulentan i nasilan odnos njegovih roditelja.

Glumac je rođen u Uvaldeu, u Teksasu. Njegova majka Mari Ketlin bila je spisateljica i učiteljica, a otac Džim lokalni naftni biznismen.

Foto: Profimedia

“Ja sam najmlađi od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dvaput razveli i tri puta venčali jedno s drugim”, napisao je glumac. Otkrio je i kako mu je otac preminuo 1992. godine od infarkta dok je vodio ljubav sa njegovom majkom. Priznao je da je imao veoma teško odrastanje, kako on tako i njegova brača, zbog burnog odnosa njihovih roditelja.

Roditelji su ga neretko i vređali zbog kilaže. Kada bi tražio još hrane, oni su mu upućivali neprikladne komentare.

“Siguran si da želiš još, debeli?”, pitala ga je majka kada bi tražio dodatak tokom jela. Tada bi usledila i svađa, pa čak i tuča roditelja, a sve bi se završavalo sa slomljenim nosem i intervencijom policije.

Knjiga “Greenlights” je trenutno jedna od najprodavanijih.

Glumac je u braku sa Kamilom Alveš (39), modelom i dizajnerkom, od 2012. godine. Ima troje dece, Levi, Livingstona i Vidu.

B92.

Danas objavljeno

Naučnici u Belgiji traže volontere koji će “slušati zvezde”

Vanja A

Ukrajinski mačak preživeo „pranje“ u veš mašini

Vanja A

One bi da vode ljubav na otvorenom, oni da snimaju “akciju”

Vanja A

Ostavite komentar