Milioner iz Smedereva "bacio oko" na Tanju Savić - BIGportal.ba
Ex Yu

Milioner iz Smedereva “bacio oko” na Tanju Savić

Pevačica navodno ima udvarača!

Pevačica Tanja Savić, koja će se sledeće nedelje naći na sudu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je pre skoro godinu dana odveo decu u Australiju, ponovo je u centru pažnje.

Pred početak borbe za starateljstvo, Tanja boravi u Smederevu, gde joj se već tri meseca udvara jedan od najbogatijih biznismena.

“Po Tanjinom povratku u rodni kraj, mnogi muškarci su se podsetili zašto je pre desetak godina važila na najlepšu devojku u okolini Smedereva. Jedan od njih je mladi biznismena, muškarac koji je s njim odrastao, a s kojim je, posle udaje, izgubila svaki kontakt”, rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i nastavio:

“Taj momak je bio zaljubljen u nju, a kada ju je nedavno sreo u jednom restoranu, emocije su ga ponovo savladale. Prišao je stolu za kojim je sedela sa sestrom, pozdravio je, a potom predložio da odu na ručak kada bude imala vremena. Od tada ne prestaje da se udvara Tanji. Šalje joj romantične poruke, skupocene poklone preko zajedničkih prijatelja, posvećuje joj svu moguću pažnju i strpljivo čeka da pristane na ručak”.

Tanja navodno odbija njegova udvaranja zbog zakonitog muža Dušana Jovančevića.

“Odbija iz straha da će Dušan poludeti ukoliko izađe s drugim muškarcem. Vrlo dobro zna da bi on to iskoristio protiv nje i da bi je na sudu predstavio kao bludnu majku. Ukočena je i propušta tu priliku samo da bi konačno bila sa svojim sinovima”, rekao je isti izvor.

(MONDO, Alo)

Danas objavljeno

Najbolji teniser svijeta u posjeti velikoj srpskoj svetinji

Vanja A

Prije sedam godina preminuo legendarni Monteno: Majko, za tebe sam Kemo, a za oca sam Monteno

Vanja A

Novak Đoković dobija orden Nikole Tesle: “Novi srpski genije”

Zeljka

Ostavite komentar