Milica Todorović želi pomirenje sa bivšim? - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović želi pomirenje sa bivšim?

Nakon što je okončala vjeridbu s koreografom Milošem Paunovićem, domaći mediji javljaju interesantne tračeve o jednoj od najljepših srpskih pjevačica.

Pevačica Milica Todorović nedavno je okončala višegodišnju vezu s koreografom Milošem Paunovićem, a mediji javljaju da sada pokušava da se pomiri s bivšim dečkom Radetom Kovačevićem.

Listi Alo piše da je Milica već nekoliko nedjelja svakodnevno zove kompozitora i brata Saše Kovačevića, i moli ga da se pomire.

 Milica je zacrtala da mora da se pomiri s Radetom, jer je s njim bila najsrećnija. On joj je bio prva prava ljubav, prvi dečko s kojim je živjela i, na neki način, onaj kojeg još nije preboljela – rekao je neimenovani izvor listu i dodaje da Rade nema namjeru da se miri s bivšom djevojkom.

– Nakon raskida s Milicom nastavio je dalje i sada je u ozbiljnoj vezi. U Milici vidi samo prijatelja i nema namjeru da se vraća na staro – dodaje izvor.

Glossy

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar