Milica Todorović u centru porodične afere zbog 60.000 evra - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović u centru porodične afere zbog 60.000 evra

Pjevačica Milica Todorović prije izvesnog vremena je, kako se navodi, prošla kroz porodičnu dramu o kojoj nije govorila u javnosti. Milica je navodno prošle godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se navodi, Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da…

Pjevačica Milica Todorović prije izvesnog vremena je, kako se navodi, prošla kroz porodičnu dramu o kojoj nije govorila u javnosti.

Milica je navodno prošle godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se navodi, Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namijenila za kupovinu stana.

“Prije izvesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 evra koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans”, tvrdi izvor Sveta, koji je blizak prijatelj popularne.

https://www.instagram.com/p/BuuPBwNn3sW/

“Ispostavilo se da je investitor zetu vratio avans, a da joj on to uopšte nije prijavio”, rekao je izbor.

Kako se dalje navodi, Milica je podnijela tužbu kako bi povratila novac, a ova situacija je pogoršala njen odnos sa sestrom, koja je stala na stranu svog supruga, te njih dvije od tada ne razgovaraju.

https://www.instagram.com/p/BrVrpimHPG6/

Kurir

Foto: Instagram

Danas objavljeno

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Zeljka

Životna ispovijest Dejana Cukića: Svirao violinu i igrao u Zvezdi

Zeljka

Poznati datum i vrijeme sahrane Marka Živića: Komemoracija u matičnom pozorištu glumca

Zeljka

Ostavite komentar