Milica Todorović tjera tatu da se prijavi za muzičko takmičenje - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović tjera tatu da se prijavi za muzičko takmičenje

Milica Todorović otkrila je da nagovara svog oca da se prijavi za “Grandovo” muzičko takmičenje za veterane, “Nikad nije kasno”, te da tamo pokaže svoje pevačke sposobnosti.

Milica, koja se proslavila pobedom u “Zvezdama Granda”, je otkrila da je talenat za pevanje nasledila upravo od oca. Međutim, ne uspeva da ga ubedi da se prijavi za takmičenje.

PROČITAJTE JOŠ I:

Pevačica, koja je u jednoj od emisija bila član žirija, navela je da je jako osetljiva na kandidate koji imaju tužne životne priče.

– Svi znaju da sam ja jako osetljiva osoba, jako sam sentimentalna i uopšte mi nije teško da zaplačem, pogotovo kad neko dođe sa nekom potresnom životnom pričom. Negde me u dubini duše i razveseli i rastuži, zato što je taj neko prošao to sve, a opet je skupio snage za pesmu i za radost i došao ovde na ovu scenu da podeli to veselje sa nama. Svi su fenomenalni, ovde ne postoji ocenjivanje. Ja ne mogu njih da ocenjujem, dosta su stariji od mene i iskusniji. To su ljudi koji su nastupali, i radili i svaka čast što su se uopšte prijavili – bila je iskrena Milica.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Zavirite u dom Novaka Đokovića, posebno u sobe sina i kćerke

Vanja A

“Jeleni umiru sami…” Snimak koji će vas rasplakati

Zeljka

“Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze” – kolege o Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar