Milica Todorović: Stres zbog raskida uzrokovao zdravstvene probleme - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović: Stres zbog raskida uzrokovao zdravstvene probleme

I dok su svi iščekivali da Milica Todorović i Miloš Paunović svoju dugogodišnju vezu ozvaniče brakom, oni su, kako se govorilo, zbog različitog pogleda na budućnost riješili da se rastanu.

Tu odluku nije bilo lako doneti, a izvori bliski pevačici tvrde da je ona pod velikim stresom zbog raskida, što joj je uz konstantne nastupe i iscrpljenost, donelo i zdravstvene probleme- proradila joj je štitna žlezda.

– Razlog su svakodnevni stres, nespavanja i neredovna ishrana. Koji to pevač redovno spava ili jede na vreme? Stres za organizam je i promena mesta boravka, a ko šta radi Milica je stalno na točkovima ili u avionu, uostalom kao i sve njene kolege. Trebalo bi da promeni svoje životne navike iz korena, da se više posveti fizičkoj aktivnosti, što je naravno veoma teško s obzirom na to da se bavi poslom kojim se bavi. I ovaj raskid sa Milošem joj je teško pao, trebaće joj vremena da stres svede na nulu i odredi sopstevene priorotete.Ali uspeće ona jer sve okreće na šalu – kaže izvor za Svet.

Foto: Ata

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar