Milica Todorović otkrila zašto ne želi da poveća grudi - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović otkrila zašto ne želi da poveća grudi

​Pjevačica Milica Todorović kaže da obožava svoje male grudi i da nikad neće ugraditi silikone.

Pjevačica ne osuđuje koleginice koje često posjećuju plastičnog hirurga, ali napominje da njoj nikad nije palo na pamet da ode pod nož.

“Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to”, priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

“Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi. Kažu mi: ‘Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.’ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: ‘Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.’ Smejem se tome”, kaže pjevačica i dodaje da je uvijek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

“Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom, samo smanjim obroke i to je to!”

Milica priznaje da joj slatkiši liječe nervozu:

“Nerviram se zbog posla i kad se ne naspavam, uzmem teglu ‘nutele’ da se smirim. Ne valja mi to jer onda nabacim koji kilogram viška”, prenosi Pink.

Danas objavljeno

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije

Vanja A

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Vanja A

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s glumcem: “Postidim se”

Vanja A

Ostavite komentar