Milica Todorović korekcijama nosa razočarala fanove - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Todorović korekcijama nosa razočarala fanove

Pjevačica Milica Todorović gostovala je sinoć u emisiji “Šok Tok” na TV “Prva” u kojoj je iskreno govorila o mnogim temama, a mnogima je zapao za oko njen nos.

Podsjetimo, Milica je operisala nos prije nekoliko mjeseci u jednoj klinici u Turskoj.

Kako se tada komentarisalo, ova Zvezda Granda se odlučila na takav zahvat iz zdravstvenih razloga, a nije mogla da ne odgovori na negativne komentare o njenoj estetskoj korekciji.

“Našli su se dušebriznici da komentarišu ‘jao, sad si kao Mis Pigi’ ili ‘ i ti si se operisala, više te ne volim’, mislim se, ne moraš ni da me voliš zbog toga”, rekla je Milica tada.

Tokom sinoćnjeg pjevačicinog izdanja, jasno se može primijetiti da joj nos izgleda sasvim drugačije kada se smije, a mnoge je to inspirisalo da dodaju svoj komentar na društvenim mrežama.

“Deformacija je sve veća”, “Prelepa je, ne znam što je dirala bilo šta na sebi”, “Nije joj to baš trebalo, njoj ne”, “Šta se dešava sa nosem?”, “Izgleda drugačije”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Milica Todorović korekcijama nosa razočarala fanove

Drugi momenat koji je ostao upečatljiv, kada je riječ o Miličinom gostovanju, krajnje je dirljiv pošto se pjevačica rasplakala zbog uključenja njene majke. Naime, majka Jasmina se prisjetila ne tako blistavih momenata kćerkine karijere.

“Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila”, rekla je Jasmina, a Milicu su ove riječi potpuno raznježile, pa je pustila i koju suzu.

“Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Počela sam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu, ali nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju”, istakla je Milica, prenosi “Telegraf.rs“.

Telegraf.rs

Danas objavljeno

Iva Štrljić objavila fotografiju sa tortom i porukom oduševila fanove

Vanja A

Viki i Taške zaradili 3 miliona evra a sad proširuju biznis!

Vanja A

Rimac o Mostarcu koji mu je posudio 300.000 evra: Spasio me

Vanja A

Ostavite komentar