1. Aprila 2020.

Milica Todorović: “Epidemija korona virusa je važnija od mog raskida sa Petrom”

Big Portal

Pre nekoliko dana, kao grom iz vedra neba, pojavila se informacija da su Milica Todorović i Petar Strugar raskinuli.

Pevačica i glumac odlučili su da stave tačku na njihovu šestomesečnu ljubav, a kako su mediji pisali, nije bilo grubih reči niti svađe.

Kako navodi tabloid “Scandal!”, Petar nije izdržao medijski pritisak, pa je došlo do prekida veze.

– Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi. A da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid. Budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost posle medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli – kaže izvor za ovaj tabloid.

Pevačica se dosad nije oglašavala ovim povodom, ali se u intervjuu za “Kurir” ipak dotakla ove teme.

Ona je na pitanje novinara da li joj nedostaje bivši dečko kratko rekla:

– To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije.

Milica nije želela dalje da produbljuje očigledno još uvek svežu i bolnu temu, već je naglasila da je fokusirana samo na čitavu situaciju oko koronavirusa.

– Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna, ali nam je omogućila da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo, sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala – rekla je Milica.

Ona je otkrila i šta će prvo uraditi kada vanredno stanje bude iza nas:

– Videću se s prijateljima, otići na neki dobar ručak s njima i prošetati pored reke. Sada nemam mogućnost da se vidim s prijateljima i to mi baš nedostaje. Ali, redovno se čujem sa Stevom Anđelkovićem, Slavicom Ćukteraš, Editom Aradinović i Anom Bekutom.

Milica je navela i da ne planira povratak u Beograd. Tačnije, sve dok je na snazi vanredno stanje ona ostaje u roditeljskom domu u Kruševcu.

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare