Milica Pavlović tražila veću podršku kolega oko skandala zbog pesme "Provjereno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović tražila veću podršku kolega oko skandala zbog pesme “Provjereno”

Andreana jasno iznela svoj stav

Pevačica Andreana Čekić se već jednom oglasila ovim povodom, a sada je ponovo jasno stavila do znanja šta misli o situaciji koja je već nedeljama u žiži domaće javnosti.

Problem je nastao oko pesme “Provereno”. Milica Pavlović ju je objavila u sklopu svog novog albuma, a u javnost je procurela demo-verzija numere koju peva Ana Nikolić. Mnoge kolege su zauzimale strane i iznosile svoje mišljenje, a nakon što je Milica gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, oglasila se i Andreana Čekić.

– Ne bih da polemišem mnogo o tome. Ni ona se nije oglašavala do “Amidžija”. Nije prikladno reći: “Sram bilo sve moje kolege koje me nisu podržale”. Zašto? Nije ni ona mene podržala kad je trebalo. Iskreno da ti kažem, ne znam kad je uopšte ikoga ona podržala… Možda i jeste. Dobila bi veću podršku kolega da se drugačije ophodila. Malo je požurila – rekla je Andreana.

– Pre par dana me je molila da joj nešto odnesem za Beč, sve je bilo okej, najnormalnije. Ja nemam ništa protiv nje. Svi smo mi nekad nervozni, al’ mora lopta da se spusti, mora da se smiri. U afektu može svašta loše da izađe. Mislim da se ona možda čak malo i kaje što je sve tako rekla – dodala je Andreana za “Ekskluzivno”.

Što se tiče njenog ranijeg obraćanja medijima oko skandala “Provereno”, ona je za “Skandal” izjavila da se Milica nije borila za nju kada joj je bilo potrebno.

– Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: “Kako radiš, tako ti se i vrati” –

Danas objavljeno

Mirka Vasiljević progovorila o braku: U inostranstvu sam domaćica

Vanja A

Mornari se dobro zabavljaju: Pjevač isključivo u muškom društvu

Vanja A

Ceca za pola sata pjevanja na svadbi uzela 30.000 evra

Vanja A

Ostavite komentar