Milica Pavlović stavila tačku na aferu "Provereno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović stavila tačku na aferu “Provereno”

Pjevačica Milica Pavlović otvoreno je govorila na temu pjesme koju je u demo verziji izvela njena koleginica Ana Nikolić.

Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju. Međutim, atraktivna Leskovčanka je odlučila da pravnim putem potraži rešenje.

Milica Pavlović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna – rekla je Milica, a potom dodala da je ceo slučaj predala svom pravnom timu.

Ana Nikolić
FOTO: ATA IMAGES

– To znači da je stvar i te kako u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kako što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje – objasnila je Milica, a potom se dotakla koleginica koje je nisu podržale u njenom obraćanju javnosti kada je ceo slučaj iznela na svetlo dana:

– Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako treba ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu – oštro je prokomentarisala pevačica.

(Kurir.rs/Blic)

Danas objavljeno

Jelena Karleuša o privatnom životu i Dušku: Nemam više godine za gubljenje

Vanja A

Sandi Cenov pozirao s 12 godina mlađom suprugom koju rijetko pokazuje

Vanja A

Sa samo mjesec je ostala bez majke: Ovako danas izgleda kćerka Ene Begović

Vanja A

Ostavite komentar