28. Aprila 2022.

Milica Pavlović sprema iznenađenje za maturanta iz Banjaluke

Big Portal

Mlada muzička zvijezda odlučila je da iznenadi jednog maturanta i bude mu pratilja na maturi, a priliku da jednu od najpopularnijih plavuša u našem regionu odvede na maturu dobiće onaj mladić koji bude imao najviše sreće.

“Rešila sam da vam se zahvalim, ne umem drugačije. Biće izvučen jedan maturant koji će voditi posesivnu senjoritu na njegovu matursku zabavu! Ja jedva čekam, uskoro ću vam javiti dodatne informacije”, poručila je Milica putem društvenih mreža. Izvlačenje će biti obavljeno večeras, u multimedijalnoj sali Čajeveca.

Milica je prije dvije nedjelje objavila četvrti studijski album “Posesivna”, koji već sada broji više od 20 miliona pregleda i osvaja cijeli region.

Pjesme su se zavrtjele po radio stanicama i klubovima, a Pavlovićeva je najveće iznenađenje doživjela kada je samo tri dana nakon izlaska albuma nastupala u Banjaluci, gdje je pevala na maturskoj žurci pred nekoliko hiljada maturanata.

Naime, iako je u tom momentu prošlo samo nekoliko dana od izlaska albuma, oni su uglas pjevali nove pjesme i ona je riješila da im se oduži.

https://www.instagram.com/tv/Cc3kIenOPv4/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsjetimo, prije šest godina mladić iz Subotice pitao je Sandru Afriku da mu bude pratilja na maturi, na šta je ova pristala. 

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare