20. Septembra 2020.

Milica Pavlović: Prija mi kada me porede sa Lepom Brenom i Draganom Mirković

Big Portal

Ulogom u seriji „Pevačica“ Pavlovićeva je dokazala da se snalazi i kao glumica, a publika jedva čeka da je vidi u ovom ostvarenju. Kako se snašla sa novim kolegama pričala je u „DeToxic“ emisiji.

– Tek posle dve nedelje počinjem da verujem da je istinito sve ovo što mi se dešava. Ozbiljno sam zagazila u ovoj projekat i bilo mi je čudno da kažem da su glumci moje kolege, ali na kraju dana je to stvarno tako. Ovo je za mene sve novina, na setu bude i preko 150 ljudi što stvarno nisam navikla – rekla je pevačica i prokomentarisala poređenje sa Lepom Brenom i Draganom Mirković.

– Idem poštenim koracima, trudom, radom, velikim odricanjem, verom u sebe i naravno moju publiku. U svemu što radim dam svoj maksimum. Trenutno uživam u onome što sam postigla, a naravno da mi prija kada mi kažu da ću postići uspeh kao njih dve. Pa bože moj, to su Dragana i Lepa Brena – rekla je Pavlovićeva u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

Izvor: Blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare