Milica Pavlović pazarila stan za 320.000 evra - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović pazarila stan za 320.000 evra

Prvo je mnogo ulagala u karijeru, a sad je došao red i na nekretninu. Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj…

Prvo je mnogo ulagala u karijeru, a sad je došao red i na nekretninu.

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živjeti.

https://www.instagram.com/p/BzdAlTAlqhZ/

Naime, po savjetu prijatelja, Milica je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedila i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

Milica je oduvijek željela da ima svoj stan, ali je svoje snove željela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vrijeme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je, prije nego što je postala Zvezda Granda živjela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i dijelila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – kaže izvor i otkriva kako je došlo do toga da se seksi sinjorita odluči baš za ovaj stan.

https://www.instagram.com/p/BzVTF-5FP-t/

– Po savjetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gdje kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je prije svega bitna bezbijednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje naš izvor.

https://www.instagram.com/p/By5Le-mJ-FZ/

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

– Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 evra, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 evra, tako da je sve ukupno košta 320.000 evra. Na nedjeljnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu – završava izvor.

Blic.rs

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar