Milica Pavlović: "On je javna ličnost zato što ste ga POVEZALI sa mnom" - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović: “On je javna ličnost zato što ste ga POVEZALI sa mnom”

Pevačica iskreno o vezi i raskidu sa bivšim

Pevačica Milica Pavlović je progovorila o svom bivšem dečku vaterpolisti Nikolasu Saveljiću. Smatra da je on postao javna ličnost tek kada su ga spojili sa njom i kada je on postao njen izabranik. 

“On je dečko sportista, i to u Americi. On je javna ličnost?! Pa moguće da sada jeste, nakon što su ga povezivali sa mnom. Onda tako možemo smatrati i za svakog budućeg. Sve i da ne bude iz javne sfere, kako vi kažete, on će to postati nakon što se sazna da je moj izabranik”, rekla je Milica za “Story”.

Što se tiče planiranja porodice, Milica je istakla da je prepustila da sve ide svojim tokom.

 “Sve prepuštam da ide svojim tokom. Nisam osoba koja planira takve stvari, ali im se svakako nadam. To će za mene biti potpuno nova životna iskustva i još nemam pojma šta me u tom smislu čeka”, iskrena je pevačica.

Svojevremeno je pričala koji je bio razlog raskida sa vaterpolistom i istakla da su okolnosti bile takve da ta veza nije mogla da opstane.

“Imali smo lepu ljubavnu priču, bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinetnu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž… Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa bila je korona, ne možeš da putuješ… Pa kad dođe kao viđamo se u Crnoj Gori. Šta sam ja dečku radila, to je strašno bilo. Mi smo se svuda viđali i na kraju kada je došao u Beograd, Paparaco lov nas je uhvatio. I neću da kažem da to nije istina. Krili smo se, kao ajmo u stan, sve u četiri zida, kao šetamo Kalemegdanom, ja stavljam kapuljaču… Jadan dečko sa mnom, ali ja sam teška osoba, pola nek mi se prašta”, rekla je jednom prilikom u emisiji “Amidži šou”.

Danas objavljeno

Sloba Radanović prisjetio se svog djetinjstva i neostvarenih želja

Vanja A

Nataša Bekvalac: Lakše ostavljam muža, nego cigarete

Vanja A

Ko je atraktivna partnerka slovenskog premijera o kojoj piše ceo region

Zeljka

Ostavite komentar