Milica Pavlović ODBILA BJELU I BIKOVIĆA! - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović ODBILA BJELU I BIKOVIĆA!

Pevačica Milica Pavlović, koja se oprobala i u ulozi glumice, bila je gost kod popularnog voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila mnoge zanimljive stvari.

Ono što je javnost svakako najviše interesovalo, bila je priča o njenoj ulozi u seriji “Pevačica”, u kojoj igra glavnu žensku ulogu.

Milica je u emisiji “Amidži šou” otkrila da je pre uloge u seriji “Pevačica”, odbila Dragana Bjelogrlića Bjelu, koji ju je zvao za glavnu ulogu u filmu “toma”, koji se takođe pojavio kada i serija u kojoj je Milica glumila.

– Da li si imala neke ponude, pre ove serije, kada je u pitanju gluma – pitao je Ognjen.

– Jesam. Imala sam nekoliko ponuda i nisam ih odbila zato što nisu bile dobre, nego meni u tom trenutku nisu bile izazovne. Evo, mogu da kažem, vezano za film “Hotel Beograd”, Miloš Biković me je pozvao i ponudio mi ulogu, koja je mala, slatka, simpatična, ali za mene u tom momentu, nekako nije mi bio izazov, jer uloga je bila takva da ja trebam biti dobra riba. I još jednu ponudu sam imala, tačnije razgovor za saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, vezanu za trenutku konkurenciju, za film o životu Tome Zdravkovića – rekla je Milica.

– Pa je l’ zbog toga bila frka između Bjele i Gage – pitao je Amidžić.

– Ma neverujem! Nemoj molim te, ozbiljna je to tema, nemoj da se šalimo s tim – rekla je Pavlovićeva.

Danas objavljeno

Marina Tucaković ostavila testament

Vanja A

Brena, Mirjana i Miroslav oči u oči na suđenju za dokazivanje očinstva!

Vanja A

Lepa Lukić prima čak tri penzije: “Ne moram nikad više da pjevam”

Vanja A

Ostavite komentar