2. Marta 2021.

Milica PAVLOVIĆ objavila fotografiju koja SLAMA SRCA

Big Portal

Mlada srpska muzička zvezda Milica Pavlović nedavno se suočila sa najvećim gubitkom u svom životu, dedom Valdimirom koji je preminuo krajem novembra prethodne godine. Sa ovim gubitkom Milica se i dalje nije pomirila, obzirom da je deda Vladimir bio njen najveći oslonac u životu.

Foto: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

U znak sećanja na svoju voljenu osobu, pevačica je podelila dve fotografije iz najsrećnijih dana sa svojim dedom na kojima uživaju na proslavi, srećni i nasmejani. Fotografija koja slama srce je upravo ona na kojoj Milica Pavlović ljubi svog dedu Vladimira čvrsto grleći ga.

Foto: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

Deda Vladimir bio je Milicina najveća podrška u muzičkoj karijeri, a zajedno sa babom Radom, odgajili su je u selu Donji Bunibrod pokraj Leskovca. 

– Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem – svojevremeno je Milica objasnila za srpske medije.

https://www.instagram.com/p/CLj31QVLYgk/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare