Milica PAVLOVIĆ objavila fotografiju koja SLAMA SRCA - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica PAVLOVIĆ objavila fotografiju koja SLAMA SRCA

Popularna muzička zvezda na društvenim mrežama podelila je neke od najsrećnijih trenutaka sa svojim dedom.

Mlada srpska muzička zvezda Milica Pavlović nedavno se suočila sa najvećim gubitkom u svom životu, dedom Valdimirom koji je preminuo krajem novembra prethodne godine. Sa ovim gubitkom Milica se i dalje nije pomirila, obzirom da je deda Vladimir bio njen najveći oslonac u životu.

Foto: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

U znak sećanja na svoju voljenu osobu, pevačica je podelila dve fotografije iz najsrećnijih dana sa svojim dedom na kojima uživaju na proslavi, srećni i nasmejani. Fotografija koja slama srce je upravo ona na kojoj Milica Pavlović ljubi svog dedu Vladimira čvrsto grleći ga.

Foto: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

Deda Vladimir bio je Milicina najveća podrška u muzičkoj karijeri, a zajedno sa babom Radom, odgajili su je u selu Donji Bunibrod pokraj Leskovca. 

– Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem – svojevremeno je Milica objasnila za srpske medije.

Danas objavljeno

Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, a šta na to kaže njegova porodica?

V.R.

Viktor Savić hteo da se našali na račun Marije Šerifović, pa izazvao BURNE REAKCIJE

Zeljka

I JANA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA: 120 kvadrata, tri sobe i dvije terase

Zeljka

Ostavite komentar