Milica Pavlović na udaru NEGATIVNIH komentara - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović na udaru NEGATIVNIH komentara

Lejdi Gaga i Madona snimile slične spotove, ali reakcija javnosti bila je drugačija.

Popularna pevačica Milica Pavlović digla je prašinu poslednjih dana, nakon što je njena nova pesma “Crna jutra” ugledala svetlost dana i ubrzo stigla među prve numere na trendingu. “Balkanski S&M” dobro je uzdrmalo naše podneblje.

Pavlovićeva je objavila kontraverznu fotografiju na kojoj ima ukras na glavi nalik na oreol sa upečatljivim opisom

Nakon samo nekoliko sati nakon objavljivanja spota i pesme, ispelela se kontroverzna priča oko stajlinga Milice Pavlović. Naime, na prvom mestu bili su vreli kadrovi u kome ova izazovna pevačica igra okružena devojkama u ništa manje izazovnoj garderobi. Ipak, osuda javnosti usledila je nakon što je na društvenoj mreži Instagram sebe opisala kao Kosovku devojku 21. vek u fotografiju sa snimanja spota.

Naime, Pavlovićeva je objavila kontraverznu fotografiju na kojoj ima ukras na glavi nalik na oreol sa upečatljivim opisom.

 Ovo je simbol idealne žene koja ostaje verna, lojalna i odana uz svog muškarca do samog kraja! Ali, samo onda kada je onaj pravi – napisala je pevačica u opisu fotografije.

Mnogi komentari na Tviteru bili su protiv pevačice, a neki su joj čak strašno zamerili što sebe poredi sa Bogorodicom.

–  Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogrešno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera. Ja volim istoriju svoje zemlje i svog naroda, i izuzetno je poštujem. Kao vernik, najiskrenije verujem u dobre ljude, u dobre namere i dobra dela, i to je ono jedino što se računa u ovom životu! Budite dobri sebi i vašim najmilijima – napisala je pevačica i dodala da je sporna scena nastala tako što su želeli da predstave ženu koja je simbol Balkana, dok je muškarac koga neguje muški simbol junaštva – objasnila je Milica Pavlović ispod jednog posta.

Pevačica je dodala da scena za nju predstavlja veličanje onoga sto je najbolje i najlepše u našoj istoriji.

– Neverovatno je da izazove i trunku prljavih misli. Junakinja pesme traži ljubav zbog koje se gine, pa je simbol više nego jasan. Pošto takvu ljubav ne nalazi, pokazuje šta želi. Možda neki od vas nisu najbolje razumeli pesmu ili analizirali tekst, ali poruka je izuzetno snažna i u duhu ljudi koji žive na Balkanu – zaključila je Milica Pavlović.

Inače, Madona je među prvima bila osporavana, pa preko Kanje Vesta koji u pesmi samog sebe naziva svevišnjim, preko Džona Lenona, Džone Osborn, Dipeš Moda, pa sve do jedne od najvećih zvezda današnjice – Ledi Gage.

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar