25. Septembra 2022.

Milica Pavlović iskeširala 25.000 evra za odmor od 14 dana: Ovo su svi detalji

Big Portal

Milica Pavlović je odlučila da sebi da malo oduška, te je otputovala u Grčku.

Za luksuzne destinacije navodno nije žalila para, pa je „iskeširala“ čak 25.000 evra za luksuzni odmor i provod na najprestižnijim grčkim lokacijama.

„Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vreme potreban odmor, ali kada se odluči na letovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promenila čak tri lokacije od kojih je svaka u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra, a društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. Njih dve su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra“, navodi izvor, i otkriva da se Milica potom uputila u Atinu kako bi sa višegodišnjim saradnikom, grčkim kompozitorom Fivosom, dogovorila nove projekte.

https://www.instagram.com/p/Ci6_5ORre-g/?utm_source=ig_web_copy_link

„Iako na odmoru, Milica nije mogla a da ne iskoristi priliku za nove poslovne poduhvate. Odabrala je hotel u samom centru Atine u kom je noćenje 700 evra i istog dana se videla sa Fivosom. Preslušala je nove melodije da bi odabrala bar nekoliko za novi album koji sprema za sledeću godinu i time pokazala da joj i te kako ide odruke da spoji lepo i korisno“, kaže izvor blizak pevačici i navodi da je posle trodnevnog boravka u Atini Pavlovićeva odlučila da se časti još jednom luksuznom destinacijom.

https://www.instagram.com/p/Ciu176orIGH/?utm_source=ig_web_copy_link

„Kada je uspešno završila sve što je isplanirala u Atini, Milica je iskoristila poslednjih pet dana odmora da s najboljom drugaricom ode na ostrvo Paros, koje takođe spada u jedno od najskupljih lokacija u Grčkoj. Bile su u hotelu koji se nalazi na samo nekoliko metara od mora, a u kom noć košta 900 evra. Malo je reći da se oduševila tim mestom. Kada se sve sabere, samo hotele je platila čak 16.000 evra, a kada se na to dodaju izlasci i baškarenje po skupim restoranima, ekskluzivni izleti i obilasci grčkih ostrva, za koje je izdvojila oko 9.000 evra, jasno je da ju je odmor koštao više od 25.000 evra“, kaže izvor za „Alo!“.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare