Milica Pavlović: Detektiv sam za muškarce - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Pavlović: Detektiv sam za muškarce

Milica Pavlović iako skoro 24h na meti medija, uspijeva da sačuva svoj privatni život. Dok se nagađa sa kim je u vezi, pjevačica vješto krije svoj ljubavni život, kaže da nema dečka, ali da je pravi detektiv za muškarce. – Volim za sebe i generalno za sve žene da kažem da…

Milica Pavlović iako skoro 24h na meti medija, uspijeva da sačuva svoj privatni život.

Dok se nagađa sa kim je u vezi, pjevačica vješto krije svoj ljubavni život, kaže da nema dečka, ali da je pravi detektiv za muškarce.

https://www.instagram.com/p/B01Bd55pbrN/

– Volim za sebe i generalno za sve žene da kažem da su one uvijek boginje u bilo koje doba dana, u bilo koje životno doba, nekako smo mi nežniji pol i šarmantniji i sad mogu da nabrajam do sutra, ali generalno mislim da je to to. Što se tiče detektiva, ja sam detektiv za muškarce, malo sam i psihopata, ali nećemo sad o tome, pošto još ne mogu da nađem dečka, sad fali da nastavim da pričam šta sve i kako ide – kroz smijeh za Pink kaže Milica.

https://www.instagram.com/p/B0YfVtgplrb/

Ona je dala savjet i za sve koji žele da uplove u muzičke vode.

https://www.instagram.com/p/B0V_AIRp60B/

– Recept je da budete vrijedni, da volite ovaj posao i da imate dobre ljude oko sebe, jer cijeli taj skup čini onu lijepu, prijatnu atmosferu i samo sa takvim ljudima i takvim razmišljanjem, sa tim da ste veliki radoholik, možete postići veliki uspjeh. Bar ja tako mislim – zaključila je Milica.

https://www.instagram.com/p/BzVTF-5FP-t/

hellomagazin.rs
Foto: Instgaram

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar