MILICA MANDIĆ: Nas petoro smo živjeli u 44 kvadrata - BIGportal.ba
Ex Yu

MILICA MANDIĆ: Nas petoro smo živjeli u 44 kvadrata

ISTAKNUTA tekvondistkinja Milica Mandić otkrila je da je u detinjstvu živela sa roditeljima, bakom i sestrom u 44 kvadrata.

– Dosta smo bili razumni, ali u periodu kada si tinejdžer više želiš da imaš prostora za sebe. Iako su meni možda u tom periodu falile neke stvari, ali roditelji su nam toliko divnih stvari pružili i toliko divnih stvari usadili u nas. Živeli smo sa tatinom mamom i ona je, pored roditelja odgajila mene i sestru. I toliko sam zahvalna što sam nju imala u životu, da tih 44 kvadrata i nisu bili neki problem – rekla je Milica u emisiji “Sceniranje” i dodala:

– Sada se šalimo, ipak se više volimo kada je svako otišao na svoju stranu. Nekako je normalno i kada sam otišla u profesionalni sport, tu je bila i nervoza pred takmičenje, osećala sam da mi treba neka moja samoća i mir da se saberem. To tada nije bilo moguće, ali sam sada zahvalna za sve momente koje sam imala – objasnila je sportistkinja, koja krije da se i dan danas okuplja sa svojom porodicom.

– Okupljamo se jako često, veoma smo vezani za njih i sestra i ja – otkrila je tekvondistkinja.

Lepa Milica izuzetno je profesionalna i posvećena karijeri, a kako je sada već dostigla zvezde, njen život nije uvek bio lak.

U jednom periodu života, Milica je pauzirala sa treninzima, da bi naplaćivala parking na aerodromu.

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar