Milica Gacin: Sa 30 sam bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Gacin: Sa 30 sam bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala

Milica Gacin (52) otvoreno je govorila o svom privatnom životu, podjelivši svoje iskustvo na temu razvoda od bivšeg muža, sa kojim ima dvoje djece.

Šarmantna voditeljka i urednica na RTS na svom Instagramu dijeli iskustva sa ženama, a sada je u videu pričala o odnosu okoline prema ženama.

Tom prilikom govorila je o ličnom iskustvu i razvodu od čovjeka s kojim ima kćerke Hanu i Katju.

“Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je ‘ja ovo više ne mogu, meni je teško’, i okrenuo se i otišao”, ispričala je Milica.

Kako je navela, tada je osim brige o kćerkama, vodila računa i o bolesnom ocu.

Ipak, skupila je snagu i nastavila dalje.

“Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako”, istakla je voditeljka.

Podsjetimo, Milica je u jednom od intervjua od prije nekoliko godina istakla da je sa svojim nasljednicama uvijek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

“Sigurna sam da su moje kćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti”, rekla je Milica.

Dodaje da kćerkama dozvoljava da same prave svoje izbore jer ima veliko povjerenje u njih i da do sada nisu ni u čemu pogriješile.

“Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete”, rekla je svojevremeno Milica za “Story”, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Danas objavljeno

Bora Đorđević nestao iz javnog života

Zeljka

Mirjana Joković nestala na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda

Zeljka

Džumhur u bolnici u Beogradu: Srećan sam što sam živ

Zeljka

Ostavite komentar