2. Novembra 2021.

Milica Gacin: Sa 30 sam bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala

Big Portal

Šarmantna voditeljka i urednica na RTS na svom Instagramu dijeli iskustva sa ženama, a sada je u videu pričala o odnosu okoline prema ženama.

Tom prilikom govorila je o ličnom iskustvu i razvodu od čovjeka s kojim ima kćerke Hanu i Katju.

“Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je ‘ja ovo više ne mogu, meni je teško’, i okrenuo se i otišao”, ispričala je Milica.

Kako je navela, tada je osim brige o kćerkama, vodila računa i o bolesnom ocu.

Ipak, skupila je snagu i nastavila dalje.

“Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako”, istakla je voditeljka.

Podsjetimo, Milica je u jednom od intervjua od prije nekoliko godina istakla da je sa svojim nasljednicama uvijek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

“Sigurna sam da su moje kćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti”, rekla je Milica.

Dodaje da kćerkama dozvoljava da same prave svoje izbore jer ima veliko povjerenje u njih i da do sada nisu ni u čemu pogriješile.

“Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete”, rekla je svojevremeno Milica za “Story”, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare