Milica Dabović prodaje svoje polovne stvari - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Dabović prodaje svoje polovne stvari

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović je nedavno započela biznis, odnosno prodaju svojih polovnih stvari preko Instagrama, što je izazvalo negativne komentara javnosti.

Međutim, kako ona ne mari za to, Dabovićeva je sada odlučila da se svojim pratiocima javno obrati i objasni im kako je došla na ideju, ali i zašto pordaje svoje nošene stvari.

“Drage devojke, majke, kraljice, komade moje garderobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja!”, ovako je Milica započela svoju objavu.

Ona je takođe naglasila da ne mari za osudu javnosti zbog ovakvog poteza, kao i da je sve to uradila, jer je samohrana majka i da joj je novac uvijek potreban.

“Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno… Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene… Voli vas vaša Mili”, poručila je Milica putem društvenih mreža.

Podsjetimo, Milica se porodila krajem decembra 2017. godine i na svijet donijela dječaka. Ona je u drugom stanju ostala tokom veze sa partnerom Vukom, a nakon što je saznala za njegovo nevjerstvo ostavila ga je i odlučila da sina odgaja kao samohrana majka.

Nezavisne

Danas objavljeno

Miodraga Dragičevića: Odbio alkotest, odveden u stanicu

V.R.

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao rođendan Dijani: “Ona je uvijek tu”

V.R.

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

V.R.

Ostavite komentar