Milica Dabović prodaje svoje i sestrine košarkaške dresove - BIGportal.ba
Ex Yu

Milica Dabović prodaje svoje i sestrine košarkaške dresove

Nekadašnja uspešna košarkašica Milica Dabović prije nekoliko mjeseci počela je da rasprodaje polovnu garderobu zbog loše finasijske situacije o kojoj je više puta otvoreno govorila.

Kako bi obezbedila dodatni izvor prihoda zbog sina Stefana, Milica je na Instagramu zapoečala rasprodaju svojih stvari, a sada je objavila da prodaje i dresove koje su nosile ona i njena sestra Ana Dabović na košarkaškim terenima, gde su nizale velike uspehe.

“Sestra i ja smo malo više razmišljale šta da radimo sa opremom koju imamo i dogovorile smo se da prodajemo neke šortseve, majice i dresove. Sve ću slike staviti na stori, zainteresovani javite se na vreme. Prva tura sada, druga nakon 20 dana i nema više”, napisala je Milica, a zatim je podelila i fotografije dresova i druge sportske opreme.
Izvor: Nova

Danas objavljeno

REKAO MI JE DA SAM RANO KRENULA GRUDIMA KROZ ŽIVOT: Manekenka Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, otkrila jezive detalje

D

NASTRANO, STRAŠNO JE ZLOUPOTREBITI AUTORITET: Bule Goncić progovorio o Miroslavu Aleksiću – Raditi sa decom je velika odgovornost

D

“Aleksić je moralna nakaza”: Stižu poruke podrške za Milenu Radulović

D

Ostavite komentar